Funktastix

Ondertussen is Funktastix een gevestigde waarde in het Belgische nachtleven. Ooit gestart als dj-duo in plaatselijke danscafés en op lokale evenementen, draaien ze nu in gerenommeerde Belgische clubs en op verschillende festivals. Ook in het buitenland hebben deze talentvolle heren al ervaring opgedaan.

In de zomer van 2015 bracht Funktastix haar eerste single 'Short Time Love' uit. Daarvoor werkten ze samen met de Belgische zangeres Robin De la Rue. Robin werd ontdekt op de nationale radio en televisie en is een opkomend talent in de muziekindustrie.

'Short Time Love' is een funky house nummer dat alles in zijn mars heeft om een zomerhit te worden. Robins stem past perfect op de catchy muziek van Funktastix. Naast het feit dat het nummer getekend is bij het bekende platenlabel Universal Music, krijgt het ook veel steun uit de Belgische en internationale muziekwereld.

Hoewel de single 'Short Time Love' heet, belooft het nummer en de samenwerking tussen Funktastix en Robin een succesverhaal op lange termijn te zijn.

Marquee, Rio Club, Maanrock, Sportpaleis VIP, Bataplan (ESP), Carré, Roxy, Skyclub, Noxx, Café Local, Q-Music, MNM, JIM TV Festival, TMF, Miele, Hello Bank, Het Belang Van Limburg, Glow by Wout Bru en verscheidene studentenorganisaties in Antwerpen en Leuven.

Funktastix

Meer items
by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x